Verzending

Je pakket wordt binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met DHL of PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket direct bij een afhaalpunt te laten afleveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet nog eens als je het niet in ontvangst hebt kunnen nemen.

Retouren

1. Herroepingsrecht

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht moet je ons binnen de 30 dagen bedenktijd via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per e-mail of per post) laten weten dat je gebruik wenst te maken van je recht om de overeenkomst te ontbinden. Je kunt hiervoor het retourformulier gebruiken, maar bent hiertoe niet verplicht.

Wij moeten de geretourneerde artikelen ook binnen de 30 dagen bedenktijd hebben ontvangen. Je kunt de artikelen op per post retourneren.

Per post 
Indien je de bestelling per post of koerier wilt retourneren, dan is dit op eigen kosten. We zijn niet verantwoordelijk voor producten die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van een koeriersdienst die je verzekert voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn en verzend deze naar het volgende adres:

T.a.v. Van der Sangen
Raffineursdonk 29
6218 GE Maastricht

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we jou voor deze terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Passen van artikelen 
Tijdens de 30 dagen bedenktijd mag je een artikel gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen. Je mag het artikel dus bijvoorbeeld wél passen, maar niet buiten dragen.

Wanneer je een artikel terugstuurt dat door jouw toedoen is beschadigd, is gewassen, de labels zijn verwijderd, een artikel incompleet is of een product andere gebruikssporen bevat waaruit blijkt dat je het artikel verdergaand hebt gebruikt dan zoals hiervoor omschreven, dan ben je aansprakelijk voor de door jou veroorzaakte waardevermindering van het artikel. Van der Sangen Collection zal deze waardevermindering aftrekken van het aan jou te restitueren bedrag.

2. Ondeugdelijke artikelen

Naast je herroepingsrecht, heb je op grond van de wet recht op een deugdelijk artikel, of zoals de wet dat noemt ‘een product dat aan de overeenkomst beantwoordt’. Als dat onverhoopt niet het geval is dan kun je – afhankelijk van de omstandigheden – het artikel bijvoorbeeld ruilen of je geld terugkrijgen. Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder bij voorkeur specifieke bestelnummers.

Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die je hebt moeten maken.

Klachten 
Van der Sangen Collection streeft er naar een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren ten aanzien van haar artikelen en diensten. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kun je deze per e-mail richten aan: info@vandersangencollection.com

Wil je iets kado doen, en twijfel je of het past bij de ontvanger? Geef een kadobon kado! Vraag voor meer informatie over cadeaubonnen via info@vandersangencollection.com.