Over Van der Sangen Collection

Fashion

Van der Sangen Fashion Collection is van hoge kwaliteit. Een herkenbare atletische snit gemaakt van ultrazacht biologisch katoen. T-shirts, sweatshirts, shirts voor mannen en vrouwen.
Elke collectie wordt naar het volgende niveau gebracht door vernieuwende prints, perfecte afwerkingen en hedendaagse snitten.
Het hele assortiment wordt geproduceerd met behulp van verschillende milieuvriendelijke verftechnieken.
We ontwikkelen voortdurend ideeën die passen bij de nieuwe trends zonder  ons DNA ooit te verliezen: uniciteit, moderniteit, zachtheid, duurzaamheid en kwaliteit.

DE OORSPRONG VAN DE MATERIALEN

Van der Sangen Collection selecteert de materialen met zorg. Onze kledingstukken zijn gemaakt van natuurlijke vezels van duurzame plantages die een ongeëvenaarde zachtheid aan onze artikelen verlenen. Biologisch katoen is een vereiste.

Alle Van der Sangen Collection T-shirts worden met de hand bedrukt in Nederland.
De fabrieken waar wij mee samenwerken voldoen aan de strengste veiligheidscriteria en worden gekozen op basis van hun naleving van de vereisten voor de arbeidsomstandigheden in overeenstemming met onze inzet voor de Fair Wear Foundation.

Be colorful, unexpected & simple

Kunst

Van der Sangen Collection verzorgt al uw wanddecoratie. Bent u opzoek naar een mooie inlijsting of een mooi schilderij voor in de woonkamer? Van der Sangen Collection heeft uw kunstwerk in het assortiment. Van opmaat gemaakte lijsten en kunstwerken tot standaard ingelijste kunst posters! Maak van  ieder interieur een luxe beleving. Voor unieke wanddecoratie kunt u terecht bij Van der Sangen Collection . Inlijsten van een mooie poster kunt u zelf naar eigen smaak samenstellen. Deze kunt u hier bestellen of geheel aanpassen. Decoreer uw muren!

Waarom Van der Sangen Collection?

1. Afdrukken in de hoogste printkwaliteit

We staan achter al onze materialen. Welke je ook kiest, het is van de hoogste kwaliteit – daar mag je ons aan houden. De prints zijn allen UV-bestendig zodat het zelfs na enkele jaren er nog prachtig bijhangt.

2. Bestel alles op maat

Elk werk kan je op talloze maten bestellen. Alles maken we op maat. Staat jouw maat er niet tussen? Neem contact met ons op, want in overleg helpen we je graag verder.

3. Grote collectie zelfgemaakte beelden

Ieder werk is gelimiteerd en gemaakt in eigen atelier. We maken wekelijks nieuwe werken om jou de mooiste en meest uitgebreide collectie aan te bieden. Blader door onze rubrieken en zoek de mooiste schilderijen, illustraties en meer.

4. Gratis bezorgd

Geen verrassingen tijdens het afrekenen. Jouw nieuwste kunstwerk leveren we kosteloos bij je aan de deur. Ga uit van 10 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Neem contact met ons op. Voor spoedopdrachten kunnen we vaak een uitzondering maken.

Tover jouw muren om tot luxe eregalerij.Ieder werk is gelimiteerd en gemaakt in eigen atelier. We maken wekelijks nieuwe werken om jou de mooiste en meest uitgebreide collectie aan te bieden. Blader door onze rubrieken en zoek de mooiste kunst posters. Deze kunst posters zijn digitale drukken van originele mixed media kunstwerken. Nadat deze zijn gedrukt op de hoogste kwaliteit fotopapier geven we vaak een extra finish.We verrijken de ingelijste kunst posters vaak met bladgoud of schilderen en tekenen er een extra laag overheen. Dit staat dan vermeld in de omschrijving.
Wilt u graag een kunstwerk in een andere kleur? Of heeft u een speciaal verzoek voor een kunstposter? Laat het ons weten. We maken graag voor u het werk dat bij u en uw interieur past.
Nadat u het kunstwerk heeft uitgekozen lijsten wij deze in met een luxe passe-partout. Het originele gouden Van der Sangen collection plaatje verzekerd u van een exclusief gelimiteerd exemplaar.